• TOMMY KLEEREKOPER

  TOMMY KLEEREKOPER

  TOMMY KLEEREKOPER

  FOUNDING PARTNER

  
Tommy Kleerekoper (’72) studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie ontdekte hij zijn passie voor de creatieve industrie. 
Met zijn oog voor esthetica en een voorliefde voor grote gebaren, leerde Tommy zichzelf alles wat hij moest weten over interieur ontwerp. Hij heeft een groot talent voor het creëren van samenhang in een ruimte, doet onverwachte ingrepen in een ruimte en heeft een zesde zintuig voor lichtplannen.


  Samen met Sanne Schenk richtte hij in 2001 IDing op waarmee hij zich op een enthousiaste, toegewijde manier toelegde op het maken van creatieve ontwerpen en het ontmoeten van leuke mensen met goede smaak.

Tot 2010 bestonden de opdrachten hoofdzakelijk uit horeca-gerelateerde projecten. Daarna begon het bedrijf de hierin opgedane kennis toe te passen op andere deelgebieden zoals kantoren, publieke ruimtes en royale woningen.

  Het team groeide en met de naamsverandering van IDing in TANK voegden ze klanten zoals de A’DAM Toren, Hotel Arena, NH Hotels, Bouwinvest, OVG, David Lewis en Gibson toe aan hun portfolio.

  

Tommy is een optimist, een doorzetter, zeer enthousiast en ‘good fun’. Maar laat je niet misleiden; er is geen ruimte voor compromissen. Tommy is een gedreven, oplossingsgericht persoon die buiten de gebaande paden om denkt. Met een onverwoestbaar resultaat.